TIMRÅ - Vågar man inte förlora så vågar man heller inte att vinna...

Vad händer?!?!

Det stod 3-0 i matcher till Timrå. Det betydde att de enda de behövde göra var att vinna över Modo för fjärde gången ikväll och vips så skulle de vara vidare i semi-slutspelet. Men icke...

Innan matchen sa Harald Lückner att hans Modo skulle vara mera taggade ikväll och se till att inte bjuda Timrå på någonting. Men vad händer? Jo, i andra matchminuten ger Modos Tribuncovs bort pucken till Timrås Peter Regin som tar tillvara på chansen och placerar pucken i säkert förvar bakom målvakten Karol Krizan. 1-0 till Timrå!!!

Men det återstod ändå 58 minuter av matchen, och timrå blev lite väl försiktiga. Vågar man inte förlora så vågar man heller inte att vinna.... Efter andra perioden stod det 2-1 till Modo. I början av tredje kvitterade Timrå, men strax därefter gjorde Modo 3-2, som snabbt ändrades till 4-2. Det var riktigt spännande ett tag när Timrå tog ut målvakten och lyckades reducera till 4-3 i numerärt överläge (6 mot 4) när det var ca 5 minuter kvar, men en tabbe av Timrås målvakt Backlund dödade matchen och Modo vann slutligen med 5-3...

Nu står det 3-1 i matcher och jag tror fortfarande på Timrå. Det har fortfarande stor chans att ta hem Slaget om Västernorrland! Två matchbollar kvar... Och Modo var ändå inte så imponerande ikväll, en riktig indianare av Tribuncovs och två lagstraff för för många spelar på isen!

Kom just på att jag inte gjort någon indianare alls i år, annars brukar jag vara bra på det ;) Fråga Elin :P Annars hade jag ju kunnat bildat klubb med Modo-spelarna :P