Stockolm och Ledarkonferens

Hejsan!


Igår kom jag hem från en fantasktiskt rolig långhelg :D I torsdags åkte jag till Stockholm med buss och världens bästa Martina & Co. hämtade mig på terminalen kl 21.45. Så himla roligt att träffa henne, Rikard, Ken och Baccus igen. Baslådan var också trevlig, kanske lite närgången bara ;)

På fredagen åkte jag, Martina och Baccus till Gustavsberg och gick en långpreomenad i skogen runt i en sjö. Det var sommar i luften och Baccus såg ut som en ko på grönbete när han sprang fram och tillbaka som en ganling på stigen framför oss. Vi var ute i över två timmar, fast du stannade vi och köpte glass på vägen hem. Sommarens första 88:a blev det :P

Sen måste jag rekomendera filmen I am legend. Bästa filmen jag sett på länge, alldelles lagomt läskig om du frågar mig ;) Fast Baccus håller inte med, han låg i soffan och gnydde då och då ;)

På lördagen träffade vi Elin på city terminalen kl ett. Eller lite senare blev det eftersom vi missade tunnelbanan ;)
Sen gick vi och åt på Burger King, den absolut bästa hamburger-kedjan! Dom har iallafall den godaste veg-burgaren :P Vid tre sa jag och Elin hejdå till Martina och Rikard och begav oss till Vikingline och Cinderella där Svenska bandyförbundet höll Ungdomsledarkonferens. Det var väl runt 50 bandyledare/tränare där och vi satt och lyssnade från kl fem till åtta om säsongen som gått och lyssnade på vad olika föreningar använt sina beviljade medel från Idrottslyftet till. Jag och Elin ansökte om pengar till en nybörjar-cup i bandy och ett skridskodisco för att locka lågstadieelever till att börja spela bandy. Vi blev beviljade det och därför fick vi åka på konferensen. Men vi behövde inte presentera vårat projekt, som blev riktigt lyckat faktiskt. Skridskodiscot blev nästan en succé ;)
Kl 21 fick vi middag och efter det gick jag och Elin till discot och dansade till vi inte orkade mer ;) Hade hur kul som helst!

På söndag klev vi upp halv åtta, duschade och åt buffé-frukost :D Mätta och belåtna gick vi till Konferensen igen och lyssande på hur man kan ändvända dagens teknik till att utveckla individer. Man behöver en iPod som kan spela video, ett par videoglasögon till iPoden, en videokamera och ett program för 40 000 kr... Det fungerar säkert jättebra, spec. för de med hall vilket bara 3 klubbar har än så länge... 

Klockan halv fyra lade båten till i Stockholm igen och jag och Elin irrade runt ett tag medans vi väntade på bussen hem. Kom hem 23.30 i natt, frächa och utvilade, eller inte ;) Men hade en underbar helg iallafall, som jag sent kommer att glömma :D

image17
Martina och Baccus :D
image18
Elin och jag på soldäck :D

Jag älskar den här känslan,

 känslan av att det finns någon i din närhet som verkligen älskar dig, precis som du är!

Vet faktiskt inte om jag har känt så här förut, men jag gillar det ;) Träffade min älskling igår efter jobbet. Vi åkte upp till Vårdkasen och klättrade upp i tornet. Vi stod där och pratade och njöt av Härnössand by night ;) Jag lutade mig mot honom och han höll om mig och vi pratade om allt möjligt! Jag glömde allt annat; kylan, tiden. Allt som existerade för mig just då var han som höll om mig och den vackra utsikten. Efter ett tag så gjorde kylan sig tyvärr påmind, så vi åkte hem, och jag somnade med ett leende på läpparna.

Jag vet att mina känslor kommer att gå upp och ner, det gör de alltid. Men jag blir jämt gladare när jag träffat min älskling och jag vet att jag kan berätta allt för honom! Skytten inom min gör sig påmind ibland, men jag försöker att inte lyssna på honom längre ;) Det som jag skrev tidigare i bloggen om stjärntecknet Skytten stämmer verkligen in på mig, spec. citatet "Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan" . Mina vänner vet att det har varit så tidigare, men det är något som jag jobbar på eftersom varken jag eller de i min närhet mår bra av det! Men eftersom det finns något alldelles speciellt mellan mig och Nourollah så tror jag att det inte kommer att bli något problem för oss :D Eller jag hoppas iallafall det...

GRATTIS SARA :D

Hejsan!

Sara fyllde 20 år igår, så nu är hon nästan vuxen ju ;) Bara en man och familj som saknas ;)
Innan jag åkte till Saras kalas igår så åt jag middag hos min moster och mina kusiner, jättegott :D Blev tårta till efterätt, mums!

När jag kom till Sara så åt hon, Elin och Hedvig middag, jag visste inte att man kan misslyckas så med pulver-beanaisesås! kan du tala om hur du gjorde elin? ;)
Efter ett tag kom Malin, Danne, Nourollah och Hassan också, då var det singstar som gällde :D Killarna ville inte vara med, så det blev jag och Sara mot Elin, Malin och Hedvig. det var faktiskt riktigt jämt, vi var lika dåliga på att sjunga alla fem ;) efter några timmar med singstar så kände vi för att dansa, men sara hade inga skivor :( Som tur var så hittade vi "Koppasbärs-Tomterock" som vi rockde loss till ;) Bjällerklang är en riktigt bra bugg-låt :P och julmusik i April? vem bryr sig? ;) Vi tycker om att tänka framåt helt enkelt :)

Sen blev de dax för de andra att dra ut, men eftersom jag varit sjuk hela veckan så kände jag att jag inte orkade. Tur var kanske det eftersom jag vaknade med över 38 graders feber i natt :( fast när jag vaknade på morgonen så var jag feberfri igen, som vanligt... har fått feber varje kväll den här veckan, men varit bra på dagarna... var till läkaren i torsdags. Han sa att det var allergi! Ha, säkert! Aja, ska tillbaka på torsdag, så får väl se om jag är bättre då eller inte...

Aja, nu ska jag mata sköldisarna! bilder från gårdagen kommer senare, när jag hittat kabeln till min kamera ;)

Grattis igen Sara! :D

image15
Sjunger för kung och forsterland ;)
image16
Jag och Nourollah

Du vet att du är en telefonförsäljare när:


  • Du kommer hem från affären och säger att du köpt mjölken för endast 7.90kr/paket och de har en hållbarhet i hela 5 dagar!
  • Du säger "God dag, mitt namn är Anna-Maria Svedberg, förlåt att jag ringer och stör" när du ringer till dina vänner.
  • Du låter ovanligt trevlig när du pratar i telefonen med dina vänner och säger saker som: Ha en Trevlig dag och det var trevligt att prata med dig! när du ska säga hejdå.
  • Du frågar om någon har en minut över när det egentligen kommer att ta minst tio minuter
  • Du talar om för dina vänner att "Just nu finns det ett begränsat erbjudande på JC, du betalar det låga priset 500kr för ett par jeans!"
  • Du säger Ja, självklart! eller Jag ska bara höra med min coach när dina vänner frågar något, men när du egentligen inte har en aning om vad de menar ;)

Underbar dag!

Hejsan alla glada :D

Jag har försökt logga in på bloggen flera gånger förra veckan och i helgen, men det funkade inte :( Men som tur var så påverkade det inte min dag idag :P

Jag klev upp tidigt (hmm, kl åtta...) och bakade limpor, var jätteinvecklat, var tvungen att värma vatten till 37grader och smula ner jäst och tillsätta en påse bakmix ;P När det jäste åt jag frukost och vid nästa jäsning diskade jag och när brödet var i ugnen började jag med skattedeklarationen för företaget... Har tränat på att skriva nollor idag ;)
Kl elva tränade jag med Malin på gymet och sen gick vi ner på stan för att fixa saker till helgen då jag har avslutning med bandylaget :D Förresten så är det väldigt svårt att dra en cykel som man låst ;) Som tur var så hade jag nyckeln med mig, men problemet var att jag glömt att jag ens låst cykeln ;)

När jag och Malin kom hem till mig var vi utsvultna, men det fixade sig med the och nybakt limpa med ost under doktorn kan komma på tv4 :D vad har de gjort med doktorn kan komma förresten?!?!?! Vart är de gamla läkarna och piloten i Coopers Crossings??? Det var väl det enda dåliga som hände idag... 

Till middag blev det kikärtsbiffar med stekt-kokt-potatis eller heter det kokt-stekt-potatis??? Hur som helst var det hur gott som helst!!! Spec när potatisen var stekt i ströbröd och paprikapulver :D 

Sen åkte jag till jobbet, varje intervju tog 25-30 min så tiden gick fort :D När jag kom hem pratade jag med Martinie, visste ni att läkarna ritar egna rötgenbilder?!? Inte jag heller, blev jätteförvånad när Martina berättade det ;P


"-Såg du läkarna som demostrerade på torget idag?
-Nä, vad demostrerade de om?
-Jag vet inte, kunde inte läsa vad de skrivit på plakaten!" ;)

RSS 2.0